Cap de Menjador i Bar

Publicada: jueves, 18 de enero de 2018

Ho sentim, aquesta oferta va finalitzar el miércoles, 7 de febrero de 2018 Ho sentim, aquesta oferta va finalitzar el miércoles, 7 de febrero de 2018

Codi


22-2018G

Descripció


Hotel de la Terra Alta necessita incorporar cap de menjador i bar

Vacants


1
Persona encarregada d'organitzar , gestionar i desenvolupar les activitats que es realitzen en el departament de menjador i bar, coordinant i supervisant la prestació de serveis de menjars i begudes per aconseguir el màxim nivell de qualitat en el servei.

Ubicació: Cap de departament (càrrec intermig).

Tasques: 
Dur a terme la planificació de la dotació de personal necessari per a l'establiment en cada moment. 

Realitzar torn i quadrants d'horaris per al personal.

Gestionar tot lo relatiu a les necessitats de material, eines i instal.lacions pròpies de la seva àrea

Coordinar la relaci´entre els diferents departaments que participen en la prestació del servei.

Gestionar les compres de manera que estableixin i es compleixin els procediments i normes específiques.

rebre als clients, supervisar, organitzar i controlar el treball d'equip humà al seu càrrec.
Planificar i inspeccionar la preparació del menjador.

realitzar inventaris del menjador, bodega i bar. 

mantenir relacions directes amb els clients i amb proveïdors de les matèries primeres utilitzades. 

S'ofereix:

Contracte fixe discontinu.
Duració . 10 mesos ( de març a desembre) 
Sou: Conveni ( 1er. any) i Conveni + incentius 8 a partir del 2n. any)
Horari partit ( dinars/sopars)

Requisits:

Titolació relacionada amb la restauració.
Coneixements específics.:
planificar i organitzar la seva àrea.
Dur a terme la gestió econòmica de la seva àrea ( caixes diàries, arqueig, fons de maniobra).
organitzar serveis especials com reunions d'empresa, esdeveniments, banquets.
Conèixer i aplicar tècniques de decoració.
Conèixer el protocol i normes d'atenció al client. 
Gestionar el celler de vins i altres begudes. 
Idiomes:
Imprescindible domini del català i castellà , sent molt valorable el coneixement de l'anglès. 

Idiomes:
coneixements informàtics bàsics en un entorn windows ( Excel, Word, Power Point) i gmail.

Competències:

Orientació al client
Comprensió interpersonal
Desenvolupament de persones
Lideratge
Iniciativa
Preocupació per l'ordre, la neteja i la qualitat
Orientació a resultats.

Capacitat organitzativa, habilitat per a motivar i dirigir al personal.
Experìència en el tracte en públic, amb aptituds per a la comunicació verbal i escrita. 

Data Prevista Incorporació: Finals febrer 2018

Localitat, Província


ARNES, Tarragona

Nivell Formatiu i Acadèmic mínim


Cicle de grau superior o FP II

Permisos de Conduir


A1, B

Vehicle propi


No es requereix vehicle propi.

Idiomes


Idioma Nivell Lectura Nivell Escriptura Nivell Parlat
Català Alto Alto Alto
Español Alto Alto Alto

Ocupacions


Treballadors dels Serveis de Restauració, Personals, Protecció i Venedors

Àmbits de selecció de candidats/es


Provincial

Durada contracte


Més de 3 mesos i fins a 1 any

Tipus de Jornada


Altres

Comparteix aquesta oferta


Informació sobre Cookies

  • Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació que ajudi a optimitzar la seva navegació web.
  • No s'utilitzen cookies per recollir informació de caràcter personal.
  • Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació o conèixer com canviar la configuració, en la nostra Política de Cookies.